Βελτιώστε τη διαχείριση των ακινήτων σας με τους ειδικούς.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτου

Η φιλοξενία δεν είναι πάντα εύκολη – γι’ αυτό είμαστε εδώ. Από μικροφθορές στον χώρο, έως την διαχείρηση των οικονομικών, η ομάδα μας θα βρεί την λύση! Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ελέγχους, επίβλεψη τσέκ-ιν, προώθηση του ακινήτου, συντήρηση, επισκευές και πολλά άλλα. Θα διασφαλίσουμε επίσης την ασφάλεια του ακινήτου σας, θα το προστατέψουμε από ζημιές και θα ελέγχουμε το περιεχόμενό του. Μετατρέψτε το διαμέρισμα, το δεύτερο σπίτι ή το εξοχικό σε μια πηγή εσόδων, ξέγνοιαστα!

Διαχείριση ακινήτων απο το Rock And Rest
25+

Ακίνητα Στην
Διαχείρηση Μας

Κριτικές απο το Google για το Rock And Rest
1000+

Κριτικές σε: Google,
Booking.com, AirBnb, Vrbo

Χρόνια εμπειρίας Rock And Rest
10+

Χρόνια Εμπειρίας
Στον Χώρο Των
Τουριστικών και της
Εστίασης

Επισκέπτες Φιλοξενία Rock And Rest
5000+

Επισκέπτες έχουν
φιλοξενηθεί σε ακίνητα

που διαχειριζόμαστε

Στρατηγικός Σχεδιασμός

Βάζοντας τις σωστές βάσεις

Παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση εσόδων του ακινήτου και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη μέγιστη απόδοση. Με εξειδικευμένη προσέγγιση, βοηθούμε να αξιοποιήσετε πλήρως τη δυναμική του ακινήτου σας.

Τι κάνει έναν χώρο κατάλληλο για ενοικίαση ?

Η καταλληλότητα ενός χώρου κρίνεται από πολλούς παράγοντες. Κάθε πλατφόρμα μπορεί να αναφέρει διαφορετικά κριτήρια τα οποία εμείς γνωρίζουμε και σάς γνωστοποιούμε στην αρχή της συνεργασίας μας. Οι νομικές λεπτομέρειες, οι απαραίτητες παροχές συγκεκριμένων ειδών καθώς και η πραγματική περιγραφή του ακινήτου και των χαρακτηριστικών του είναι μόνο μερικές από αυτές. Στη Rock and Rest φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να σας μεταφέρουμε εγκαίρως κάθε εξέλιξη ή αλλαγή για την βέλτιστη διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Τι είδους αλλαγές θα χρειαστούν στο ακίνητο μου?

Το είδος των αλλαγών που θα χρειαστεί το ακίνητό σας για την σωστή του μετατροπή σε ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι ανάλογη των αναγκών του αλλά και των δυνατοτήτων σας. Πέρα από συγκεκριμένα είδη υγιεινής ή λευκά είδη, στην Rock and Rest σάς συμβουλεύουμε πάνω σε συνήθη αιτήματα και προτιμήσεις πελατών, καθώς και στα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν το ακίνητό σας πιο θελκτικό σε επισκέπτες και συνεπώς πιο ευνοϊκό σε καλές κριτικές.

Σε πόσο καιρό θα μπορεί το ακίνητο να δεχθεί κρατήσεις ?

Μετά τον προγραμματισμό μιας συμβουλευτικής συνάντησης και την επιλογή για διαχείριση ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης που σας ενδιαφέρει, προχωρούμε στην καταχώρηση του ακινήτου σας σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης και ξεκινάμε. Η διαδικασία είναι απλή και η αμεσότητά της κρίνεται από την καταλληλότητα του ακινήτου σας και την άμεση διαθεσιμότητά του.

Δωρεάν εκτίμηση εσόδων ακινήτου
Υπηρεσίες διαχείριση και καταχώρησης Σπιτιών

Διαχείριση Καταχώρησης

Απογειώνουμε την προβολή του ακινήτου

Η κερδοφορία του ακινήτου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο την ποιότητα της καταχώρησης.Κάνουμε το την καταχώρηση ελκυστική για τους επισκέπτες, με τις κατάλληλες φωτογραφίες και περιγραφές!

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Η σωστή και ρεαλιστική απόδοση ενός ακινήτου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πτυχές για μία εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης που θέλει να έχει ακίνητα με ευχαριστημένους πελάτες και καλές κριτικές. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για τις πλατφόρμες όσο και τους επισκέπτες να βλέπουν έναν χώρο που είναι προσεγμένος αλλά και να ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα όταν τον επισκέπτεται. Στην Rock and Rest αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας ώστε να αναδεικνύονται όλα τα στοιχεία και τα θετικά του χαρακτηριστικά του χώρου σας, δημιουργώντας μία όμορφη, ρεαλιστική αλλά και θελκτική εικόνα.

Δημιουργία Αποδοτικών Τίτλων Και Περιγραφών στις Πλατφόρμες

Το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης όταν βρίσκεται σε κάποια πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι:

  • Μία μικρή εικόνα του ακινήτου σας
  • Ο τίτλος του καταλύματος
  • Η περιγραφή του

Στην Rock and Rest θέλουμε να είμαστε δίπλα σας στην πολύ σημαντική αυτή διαδικασία, είτε επιλέγοντας για εσάς, είτε συμβουλεύοντάς σας σε αλλαγές ή/και προσθήκες. Το όνομα για ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης πρέπει να είναι ενδιαφέρον, διαφορετικό αλλά και ενδεικτικό του τύπου καταλύματος που έχετε, χωρίς όμως να είναι περιοριστικό ή υπερβολικά ξεχωριστό. Η περιγραφή από την άλλη πρέπει να είναι λεπτομερής και επεξηγηματική, αλλά όχι βαρετή και ατελείωτη.

Προτάσεις Διακόσμησης από Επαγγελματίες

Το κάθε ακίνητο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και θετικά χαρακτηριστικά που καθορίζονται από την αρχή της συνεργασίας μας. Στην Rock and Rest έχουμε στόχο την μέγιστη ανάδειξη ακινήτου σας και όλων του των στοιχείων, αξιοποιώντας την τοποθεσία, τις δομές και τις παροχές που έχει. Δεν σταματάμε όμως εκεί, αφού είναι φυσικό να υπάρχουν ελλείψεις και αρνητικά στοιχεία.

Από την αρχή της συνεργασίας μας, εξετάζουμε διεξοδικά το ακίνητό σας και τις δυνατότητές του για βραχυχρόνια μίσθωση και σας παρέχουμε στοχευμένες προτάσεις διακόσμησης από επαγγελματίες για την βελτίωση ή ανάδειξη του χώρου. Με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του επισκέπτη για μία όμορφη σύντομη διαμονή, προτείνουμε λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα ή όταν θα είστε σε θέση να τις εφαρμόσετε.

Οικονομικός Σχεδιασμός

Μεγιστοποιούμε την Απόδοση του Ακινήτου

Αναλύουμε την τοπική αγορά και παρακολουθούμε διαρκώς τις αλλαγές.Προσαρμόζοντας με ανάλογο τρόπο τις τιμές εξασφαλίζουμε την μέγιστη οικονομική απόδοση για το ακίνητο.

Διαρκής Αξιολόγηση του Ανταγωνισμού

Οι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι πολλές και τα καταλύματα ακόμα περισσότερα. Στην Rock and Rest θέλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τα νέα δεδομένα, τα trends και την ζήτηση των επισκεπτών. Με τον ίδιο τρόπο, αξιολογούμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τα καταλύματα που διαχειριζόμαστε ώστε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Αναπροσαρμογές με Βάση την Ζήτηση του Ακινήτου

Στην Rock and Rest αναλαμβάνουμε φυσικά να παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και τις κινήσεις της αγοράς και να κάνουμε τις απαιτούμενες αλλαγές όπου και όποτε χρειάζεται. Είτε πρόκειται για τον ανταγωνισμό είτε για τις πολιτικές των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης, είμαστε πάντα ενήμεροι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Σε αυτό φυσικά περιλαμβάνεται η βελτιστοποίηση και αναπροσαρμογή των τιμολογιακών πολιτικών ανάλογα με τον ανταγωνισμό και την αγορά. Αν για παράδειγμα πέφτουν ένα συγκεκριμένο διάστημα οι τιμές των ακινήτων της περιοχής, αναπροσαρμόζουμε τις τιμές ώστε να μην χάνετε κρατήσεις, καθώς και το αντίστροφο. Τέλος, κάνουμε όλες τις απαραίτητες αναπροσαρμογές στις πολιτικές διαμονής του κάθε ακινήτου με βάση τη ζήτηση στις κορυφαίες ηλεκτρονικές πλατφόρμες διαχείριση ακινήτων airbnb, booking.com, VRBO.

Οικονομικός Σχεδιασμός με το Rock And Rest
Εξυπηρέτηση και επικοινωνία για το σπίτι σας

Εξυπηρέτηση – Επικοινωνία

Δίπλα στον Επισκέπτη αλλά και στον Ιδιοκτήτη!

Παρέχουμε αυτόματο ή προσωπικό check-in, υπηρεσία τηλεφωνικής ή email υποστήριξης 24/7, online concierge για ξεναγήσεις και εκδρομές, επιπλέον καθαριότητα και παροχή κλινοσκεπασμάτων,

Αυτόματο ή Προσωπικό Check - In

Το πιο γνωστό και σημαντικό κομμάτι για μία εταιρεία διαχείρισης κρατήσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι φυσικά η εξυπηρέτηση των επισκεπτών με check in και ό,τι άλλο χρειαστούν κατά την άφιξή τους. Στο Rock and Rest χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο σύγχρονες μεθόδους automatic check in ή face to face check in, ανάλογα με την προτίμηση του επισκέπτη.

24/7 Διαθέσιμη για Επικοινωνία Μέσω Email ή Τηλεφώνου

Στην Rock and Rest παρέχουμε την υπηρεσία 24/7 τηλεφωνικής ή email εξυπηρέτησης καθώς γνωρίζουμε ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και ο επισκέπτης να χρειαστεί την βοήθειά μας ή την συμβουλή μας. Γι’αυτό λοιπόν φροντίζουμε να είμαστε στη διάθεσή τους ανεξαρτήτως ώρας. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους λόγους που συμφέρει να έχετε εταιρεία διαχείρισης καταλυμάτων, αφού εξασφαλίζετε την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη (και συνεπώς μία καλή κριτική), χωρίς να δεσμεύεται τον δικό σας χρόνο.

Διαρκής ενημέρωση του ιδιοκτήτη σχετικά με πληρότητα, κέρδη κλπ.

Στην Rock and Rest φροντίζουμε να προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, διαρκή ενημέρωση για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες που αφορούν το ακίνητό σας, αλλά και για την πληρότητα του σε κρατήσεις ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Είναι σημαντικό να ξέρετε ακριβώς όσα κάνουμε, γιατί, και ποιο είναι το όφελος για εσάς.

Υπηρεσίες Concierge για τους επισκέπτες μέσω εφαρμογής

Έχοντας πρόσβαση σε τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους εξυπηρέτησης πελατών, διαχείρισης κρατήσεων και προγραμματισμού δραστηριοτήτων, στην Rock and Rest προσφέρουμε:

  • online υπηρεσία concierge (ξεναγήσεις, εκδρομές, εστιατόρια, μεταφορές)
  • online οδηγίες (εφαρμογή σε κινητά) προς ενοικιαστές

Συντήρηση – Καθαριότητα

Διατηρούμε το ακίνητο σε άριστη κατάσταση

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε την άριστη συντήρηση και καθαριότητα του ακινήτου σας. Αναλαμβάνουμε τη συνεργασία με επαγγελματικά συνεργεία καθαριότητας και τεχνικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και παρέχοντας κλινοσκεπάσματα και ειδή καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, προσφέρουμε ελεγχόμενο καθαρισμό του ακινήτου πριν και μετά από κάθε διαμονή, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών σας.

Επαγγελματικά συνεργεία καθαριότητας

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την υψηλή αξιολόγηση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι φυσικά η καθαριότητά τους. Οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται και ο κάθε επισκέπτης πρέπει να νιώθει ότι είναι ο πρώτος και ο μόνος που μπαίνει στο ακίνητό σας, γι’ αυτό και ο καθαρισμός ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι μία βασική υπηρεσία για εμάς. Στην Rock and Rest συνεργαζόμαστε με επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού που χρησιμοποιούν επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και υψηλή τεχνογνωσία στον ολοκληρωμένο καθαρισμό και αποστείρωση χώρων, επιφανειών και αντικειμένων του ακινήτου.

Συντήρηση και τεχνικές υπηρεσίες

Στο Rock and Rest μεριμνούμε και για την συντήρηση και τυχόν τεχνικές υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί το ακίνητο, αφού ο σκοπός μας είναι να είναι πλήρως λειτουργικός. Κάθε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή πρέπει να είναι 100% λειτουργική και κάθε ζημιά ή έλεγχος να αντιμετωπίζεται και να πραγματοποιείται εγκαίρως.

Παροχή κλινοσκεπασμάτων

Για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή, η παροχή κλινοσκεπασμάτων είναι αυτονόητη. Στην Rock and Rest φροντίζουμε να παρέχουμε καθαρά κλινοσκεπάσματα όποτε το επιθυμεί ο επισκέπτης. Το κατάλυμα διαθέτει επιπλέον σεντόνια, μαξιλαροθήκες και ό,τι άλλο χρειάζεται, αλλά σε περίπτωση που δεν επαρκούν, είμαστε 24/7 στη διάθεσή του επισκέπτη. Θέλουμε ο επισκέπτης να νιώθει άνετα και όμορφα, όσο σύντομη κι αν είναι  η διαμονή του.

Παροχή ειδών καθημερινής χρήσης

Στην συντήρηση ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης περιλαμβάνεται φυσικά

  • Παροχή επιπλέον κλινοσκεπασμάτων
  • Παροχή complimentary ειδών καθημερινής χρήσης (σαμπουάν, αφρόλουτρο, είδη υγιεινής, ροφήματα)
  • Επαγγελματική πλύση κλινοσκεπασμάτων
  • Είδη πρώτης ανάγκης
Έλεγχο του ακινήτου ενδιάμεσα στις κρατήσεις

Στο Rock and Rest εγγυόμαστε διεξοδικό έλεγχο του ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης πριν από κάθε άφιξη αλλά και την αναχώρηση του κάθε επισκέπτη. Μετά την ολοκλήρωση μίας κράτησης ελέγχουμε για ζημιές και χαμένα ή ξεχασμένα αντικείμενα, ενώ πριν την έλευση μίας κράτησης φροντίζουμε ο χώρος να είναι αισθητικά περιποιημένος και λειτουργικά αποδοτικός τόσο βάσει των αναγκών της κράτησης όσο και βάσει των παροχών του δωματίου (κλινοσκεπάσματα, είδη πρώτης ανάγκης και καθημερινής χρήσης, ειδικά αιτήματα).

Professional Cleaning Service - Rock and rest