ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!

Rock And Rest
Hospitality Services

Εργοτίμου 5, Παγκράτι
Αθήνα, 11634

ROCK AND REST

Συχνές ερωτήσεις

Παρέχετε σετ λινών?

Ναι. Η χρέωση των λευκών ειδών (σεντόνια, πετσέτες και χαλάκια μπάνιου) περιέχεται μέσα στη συνολική οικονομική προσφορά της Rock and Rest. Τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πρέπει να διαθέτουν δικά τους μαξιλάρια, παπλώματα και στρώματα.

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω το ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης και ως σπίτι μου?

Ναι. Η πολιτική της Rock and Rest ορίζει ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να χρησιμοποιεί το ακίνητο για ιδία χρήση ή για τρίτους, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, μέχρι 30 μέρες το χρόνο.

Τι γίνεται αν κάποιος επισκέπτης προκαλέσει ζημία?

Τα ακίνητα για booking και airbnb είναι υποχρεωτικό να έχει ασφάλεια αστικής ευθύνης. Σε περίπτωση μικρών φθορών, η ομάδα συντήρησης της Rock and Rest αναλαμβάνει την επιδιόρθωση αυτών. Για μεγαλύτερες φθορές η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένα συνεργεία για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος. 

Σε κάθε περίπτωση ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται αναλυτικά για το σχετικό κόστος. An η φθορά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη του επισκέπτη, ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία με τη πλατφόρμα από την οποία έχει γίνει η κράτηση ώστε να ζητηθεί σχετική αποζημίωση.

Πως παραλαμβάνουν οι επισκέπτες τα κλειδιά?

Φροντίζουμε ώστε η ομάδα της Rock and Rest να προσφέρει μια προσωποποιημένη εμπειρία check in στους επισκέπτες της. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης επιλέξει απομακρυσμένο check in, αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω της χρήσης lockbox (κουτί φύλαξης κλειδιών με κωδικό) είτε με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων (digital check in).

Πως γίνεται ο έλεγχος των επισκεπτών?

Η ομάδα της Rock and Rest προσπαθεί πάντα να αξιολογεί τους επισκέπτες που πραγματοποιούν μία κράτηση.

Πως εισπράττει το εισόδημα του ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ?

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει είτε:

α) Ο ίδιος να εισπράττει απευθείας στον λογαριασμό του το ποσό των κρατήσεων και στο τέλος κάθε μήνα να αποδίδει στην Rock and Rest την σχετική προμήθεια για διαχείριση βραχυχρόνιας μίσθωσης + οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση έχει συμφωνηθεί.

β) Η Rock and Rest να εισπράττει τα ποσά των κρατήσεων και στο τέλος του μήνα να και αφού έχει προηγηθεί η σχετική εκκαθάριση να αποδίδει το τελικό ποσό στον ιδιοκτήτη.

Τι είδους ακίνητα μπορώ να δώσω στη Rock and Rest Hospitality για διαχείριση?

Τα ακίνητα που μπορούν να τοποθετηθούν στην αγορά για διαχείριση βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι κάθε είδους ακινήτου (διαμέρισμα, loft, βίλα κτλ). Όλα τα ακίνητα θα πρέπει να είναι επιπλωμένα, εξοπλισμένα, χρηστικά και σωστά συντηρημένα. Παρακαλώ σημειώστε, πως η ομάδα μας διαχειρίζεται μόνο ολόκληρα διαμερίσματα, κτίρια ή/και μονοκατοικίες και όχι μεμονωμένα δωμάτια.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?

Η Rock And Rest άμεσα δίπλα σου