Διαλέξτε το πακέτο διαχείρισης που σας ταιριάζει

Τα πακέτα διαχείρισης της Rock And Rest

Στο Rock and Rest προσφέρουμε ένα εύρος υπηρεσιών στον τρόπο που επιθυμείτε να γίνει η διαχείριση του ακινήτου σας. Στόχος μας είναι να έχετε το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτό που ψάχνετε και να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Είτε χρειάζεστε κάποιον μόνο για τις κρατήσεις, είτε χρειάζεστε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαχείριση ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Rock and Rest θα βρείτε το πακέτο που σας συμφέρει και σας καλύπτει.

Sales Package Service

Το Sales Package Service είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο της επικοινωνίας με τους επισκέπτες τους και τα διαχειριστικά θέματα του ακινήτου τους, με προμήθεια στο 12% επί των εσόδων. 

Operation Package Service

Το Operation Package Service προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας του ακινήτου με προμήθεια επίσης στο 12% επί των εσόδων. 

Rock & Rest 360° Package

Το Rock & Rest 360° Package παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαχείρισης, ιδανική για αυτούς που δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση να διαχειριστούν ενεργά το ακίνητό τους, με προμήθεια στο 20% επί των εσόδων.

Διαχείριση ακινήτων απο το Rock And Rest
25+

Ακίνητα Στην
Διαχείρηση Μας

Κριτικές απο το Google για το Rock And Rest
1000+

Κριτικές σε: Google,
Booking.com, AirBnb, Vrbo

Χρόνια εμπειρίας Rock And Rest
10+

Χρόνια Εμπειρίας
Στον Χώρο Των
Τουριστικών και της
Εστίασης

Επισκέπτες Φιλοξενία Rock And Rest
5000+

Επισκέπτες έχουν
φιλοξενηθεί σε ακίνητα

που διαχειριζόμαστε