Είμαστε η Rock and Rest, ειδικοί στην διαχείριση AirBnb

Επαγγελματική Διαχείριση Ακινήτων στο Airbnb: Γνωρίστε τη Rock and Rest

Επιλέγοντας τη Rock and Rest, επιλέγετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα εργαστεί αφοσιωμένα για τη μέγιστη απόδοση του ακινήτου σας στο Airbnb και σε παρόμοιες πλατφόρμες, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρει η επαγγελματική μας προσέγγιση.

Η ίδρυση της Rock and Rest

Η Rock & Rest Hospitality ιδρύθηκε το 2024 από τους Γαβριήλ Κόκκινο και Διονύση Γεωργακόπουλο.

Η πολυετής εμπειρία των ιδρυτών στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, καθώς και η επιτυχημένη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, αποτέλεσαν το κίνητρο για τη δημιουργία της εταιρίας.

Με έδρα το κέντρο της Αθήνας, η Rock & Rest επικεντρώνεται στη διαχείριση ακινήτων σε όλη την πόλη, ενώ ο στόχος της είναι η επέκταση της δραστηριότητάς της και σε αναδυόμενους τουριστικούς προορισμούς.

Η ομάδα της Rock and Rest

Μια ομάδα αφοσιομένων ανθρώπων

Η Rock and Rest Hospitality αποτελείται από μια αφοσιωμένη ομάδα που θέτει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών στο επίκεντρο κάθε δράσης της.

Κάθε βήμα που κάνουμε είναι σχεδιασμένο για να προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες, ενώ επενδύουμε συνεχώς σε τεχνογνωσία και υποδομές για να διασφαλίσουμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Ποιοτική Παροχή Υπηρεσιών

Η Rock and Rest Hospitality ξεχωρίζει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τόσο προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και προς τους επισκέπτες.Παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και με την εμπειρία της ομάδας μας στον χώρο, εξασφαλίζουμε βέλτιστα αποτελέσματα για τους ιδιοκτήτες, ενώ η εστίασή μας στην άψογη φιλοξενία δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες.

 

hearteyes by celia milili
hearteyes by celia milili
4. Aρίλιος, 2024
Από τις πιο αφοσιωμένες, άμεσες και αποτελεσματικές ομάδες διαχείρισης ακινήτων. Θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό.
Nikolaos Kotsakas
Nikolaos Kotsakas
3. Aρίλιος, 2024
Have been working with this experienced and motivated team for long time now and they deliver what they promise, and even more. Feel safe and calm under their management.
Ionas
Ionas
2. Aρίλιος, 2024
Great team very responsive with a wide array of properties under management and a very high level of guest satisfaction across all properties.
Faidwn Sorotos
Faidwn Sorotos
26. Μάρτιος, 2024
Απο τις καλυτερες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Rock and Rest

Οι συνεργάτες αλλά και οι επισκέπτες μας, δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.